Ácsné Molnár Nóra vagyok. Több mint 3 éve dekorálok rendezvényeket. Az esküvői dekoratőr szakma nagy kreativitást, odafigyelést, nyitottságot igényel. Feladatom, hogy megtervezzem és megvalósítsam az esküvő látványvilágát a Ti igényeiteket kielégítve. Prémium minőségű alapanyagokkal dolgozom, minden egyes esküvőn igyekszem a tudásom maximumát nyújtani, mindemellett törekszem a folyamatos fejlődésre. 

 

Vegyétek fel velem a kapcsolatot most, hogy egy kötetlen beszélgetés során megismerhessem az elképzeléseiteket, tanácsot adhassak, és amennyiben szeretnétek velem dolgozni, megbeszélhessük a dekoráció elkészítésének lépéseit. Ez nem jár semmilyen elköteleződéssel. Legfeljebb néhány hasznos tanáccsal gazdagodtok majd! 

Együttműködésünk menete

A menü elemekre kattintva tájékozódhatsz az esküvő szervezés menetéről.

Ekkor veszi fel velem a kapcsolatot a jegyes pár.

Itt elmondhatja a pár az elképzeléseit, hogy mit, hogyan szeretne. Átbeszéljük a dekorálandó pontokat: autó, templom, anyakönyvi hivatal, vacsora helyszíne.. Ha van rá mód, a ceremónia helyszínén legyen ez az egyeztetés. Fontos már itt beszélni a vágyak és a költségek harmóniájáról.  Egyik fél részéről sem jár elköteleződéssel. Fontos, hogy meglegyen az összhang a pár és köztem, hogy együtt tudjunk dolgozni a jövőben. 

Ezt követően megtervezem a dekorációt és elkészítem az árajánlatot. Az ajánlat két részből áll. Egy dekorációs tervezet leírása, ahol minden fontos információt pontosan leírok. A második része a részletes árajánlat. 

A szerződés tartalmazza az esküvő pontos helyét, idejét, dekorációs eszközöket, dekoráció költségét, fizetési és visszamondás feltételeit. Ha ezekkel mindkét fél egyetért, szerződést kötünk.

Fontos, hogy folyamatosan fejlesszem magamat, így a friss házasoktól jövő visszajelzés nagyon hasznos számomra.

Szolgáltatások

Templomi dekoráció

Ceremónia dekoráció

Menyasszonyi csokor, fejdísz

Vacsora dekoráció (főasztaldísz, főasztal háttér, asztaldíszek, rózsafal háttér, székmasni, asztali futó, asztalszám, névtábla, köszöntő tábla …)

Vőlegény / tanú kitűző

Koszorúslány virágdísz, virág ékszer

Örömszülők csokrai

Dobócsokor

Gyűrűpárna

Autódísz

Árajánlat

Az ár sok tényezőtől függ, például, hogy művirágot, vagy élő virágot szeretnél-e. Mindkettőben van tapasztalatom. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot és mindamellett, hogy olyan egyedi dekorációd lesz, ahogy mindig elképzelted, igyekszem kialakítani egy ár-értékben nagyon kedvező ajánlatot a számodra.