5 dolog, amit el kell döntenetek, ha esküvőre készültök

Egy nagyon izgalmas időszak előtt álltok jegyes párok. Íme 5 tipp, hogy mik legyenek az első dolgok, amiket megbeszéltek. 

1. Válasszatok időszakot.

Itt nem kell pontosan meghatároznotok, hogy melyik hónapban, vagy melyik napon legyen az esküvőtök, de szükséges behatárolni az időszakot. Ez azért fontos, hogy láthassátok például a szezonális virágokat, hogy olyan ruhát válassz kedves menyasszony, amiben nagyon jól érzed majd magad, vagy hogy olyan helyszín típust válasszatok, ami megfelel az adott időszaknak (például sátoros esküvőt csak nyárra tervezzetek).

2. Válasszatok helyszín típust.

Nem kell, hogy pontosan tudjátok, hol szeretnétek az esküvőtöket tartani, de lehetnek ötleteitek. Lehet kastélyban, templomban, tengerparton és igazából ma már szinte bárhol megtartható az esküvő.

3.Válasszatok stílust.

Lehet hagyományos, lehet lakodalmas, lehet vintage, de fontos, hogy végig ennek a mentén haladjatok. Az nem szép, nem ízléses, ha különböző stílusok keverednek. Érdemes az elejént tisztáznotok, mit szeretnétek, mert ez a hangulatot is meg fogja határozni.

4. Tervezzetek költségkeretet.

Mindenki tudja, hogy egy esküvőnek vannak költségei. Ezt mindenki a saját pénztárcájához kell, hogy igazítsa. Alacsony költségkerettel is lehet csodálatos esküvőt szervezni és magas büdzsével is. Ezt a jegyes párnak kell a lehetőségeikhez mérten behatárolnia.

5. Döntsétek el, hogy ti szervezitek meg, vagy segítséget kértek.

Ha ti szervezitek meg a Nagy Napotokat, úgy is lehet tökéletes, de biztos, hogy nagyon fáradtak, leterheltek lesztek a végére. Ezt saját tapasztalatból tudom. És bár nagyon jól sikerült az esküvőnk, így is be tudott csúszni néhány hiba, amit ma már biztos nem követnék el.

Ha segítséget kértek egy esküvőszervezőtől, tudnotok kell, hogy nem akarjuk mi eldönteni, hogy mi lenne a legjobb nektek, de tanácsot tudunk adni, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Az esküvőszervezőket a segítő szándék vezérli, nem az, hogy rátok erőltessük a mi akaratunkat. A szervezésben pedig tényleg segítség, hogy nem nektek kell mindent intéznetek, így marad időtök például egy spontán randira.

Ha szeretnél legújabb tartalmainkról értesülni iratkozz fel hírlevelünkre!