Magán és céges dekorációk készítése

Ácsné Molnár Nóra vagyok. Több mint 5 éve dekorálok rendezvényeket. A dekoratőr szakma nagy kreativitást, odafigyelést, nyitottságot igényel. Feladatom, hogy megtervezzem és megvalósítsam az elképzelt látványvilágot a Ti igényeiteket kielégítve. Prémium minőségű alapanyagokkal dolgozom, minden egyes alkalommal igyekszem a tudásom maximumát nyújtani, mindemellett törekszem a folyamatos fejlődésre. 

 

Vegyétek fel velem a kapcsolatot most, hogy egy kötetlen beszélgetés során megismerhessem az elképzeléseiteket, tanácsot adhassak, és amennyiben szeretnétek velem dolgozni, megbeszélhessük a dekoráció elkészítésének lépéseit. Ez nem jár semmilyen elköteleződéssel. Legfeljebb néhány hasznos tanáccsal gazdagodtok majd! 

Együttműködésünk menete

A menü elemekre kattintva tájékozódhatsz a dekoráció készítés menetéről.

Ekkor veszed fel velem a kapcsolatot.

Itt elmondhatod az elképzeléseiteket, hogy mit, hogyan szeretnétek. Átbeszéljük a dekorálandó pontokat: dekoráció helyszíne, autó… Ha van rá mód, a dekorálandó területen legyen ez az egyeztetés. Fontos már itt beszélni a vágyak és a költségek harmóniájáról.  Egyik fél részéről sem jár elköteleződéssel. Fontos, hogy meglegyen az összhang a köztünk, hogy együtt tudjunk dolgozni a jövőben. 

Ezt követően megtervezem a dekorációt és elkészítem az árajánlatot. Az ajánlat két részből áll. Egy dekorációs tervezet leírása, ahol minden fontos információt pontosan leírok. A második része a részletes árajánlat. 

A szerződés tartalmazza a pontos helyszínt, a határidőket, a dekorációs eszközöket, a dekoráció költségét, fizetési és visszamondás feltételeit. Ha ezekkel mindkét fél egyetért, szerződést kötünk.

Fontos, hogy folyamatosan fejlesszem magamat, így a Tőled jövő visszajelzés nagyon hasznos számomra.

Árajánlat

Az ár sok tényezőtől függ, például, hogy művirágot, vagy élő virágot szeretnél-e. Mindkettőben van tapasztalatom. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot és mindamellett, hogy olyan egyedi dekorációd lesz, ahogy elképzelted, igyekszem kialakítani egy ár-értékben nagyon kedvező ajánlatot a számodra.