Szertartásvezetés

Ácsné Molnár Nóra vagyok, képesített szertartásvezető. A házasságkötés egy szerelmes pár életének egyik legcsodálatosabb pillanata. Én azért vagyok, hogy ezt a pillanatot egyedivé, meghitté és örökre emlékezetessé tegyem a Számotokra. 

Olyanná, amilyenek Ti megálmodtátok, ami csak Rólatok szól, ott, ahol megálmodtátok. mely örök emlék marad. Csak Ti számítotok, hogy ez a pillanat valóban életetek legszebb és legboldogabb pillanata lehessen.

Mottóm: „Légy nagylelkű, és megértő! Senki se jöjjön úgy hozzád, hogy ne érezné magát jobban és boldogabban, amikor távozik. Légy Isten jóságának élő kifejeződése. Legyen kedvesség arcodon, szemedben, mosolyodban, és meleg kézfogásodban!” (Teréz anya)

 

Vegyétek fel velem a kapcsolatot most, hogy egy kötetlen beszélgetés során megismerhessem az elképzeléseiteket, tanácsot adhassak, és amennyiben szeretnétek velem dolgozni, megbeszélhessük az együttműködésünk lépéseit. Ez nem jár semmilyen elköteleződéssel. Legfeljebb néhány hasznos tanáccsal gazdagodtok majd! 

Együttműködésünk menete

A menü elemekre kattintva tájékozódhatsz az együttműködés lépéseiről.

Ekkor veszitek fel velem a kapcsolatot emailen, vagy telefonon.

A beszélgetés elején mesélek majd magamról, hogy megismerhessetek. Emellett minden fontos információt elmondok Nektek, amit tudnotok kell. Legfontosabb a házasságkötés jogi része. De emellett beszélek majd a lehetséges ceremóniákról (homok, festés, lakat stb..), amelyek közül szabadon választhattok.

Ezt követően elmondhatjátok az elképzeléseiteket, hogy mit, hogyan szeretnétek a Nagy Napon. Meséltek megismerkedésetek részleteiről, a boldog pillanatokról, hogy én is át tudjam élni a történeteteket. Ezeket én majd le is jegyzetelem.

Számomra, fontos, hogy meglegyen az összhang a köztünk, hogy együtt tudjunk dolgozni a jövőben, ezért is fontos annyira a személyes találkozó.

A találkozó egyik fél részéről sem jár elköteleződéssel. 

Amennyiben mellettem döntötök, szerződést kötünk. A szerződés tartalmazza az esküvő pontos helyét, idejét, a szolgáltatás elemeit, költségeit, fizetési és visszamondás feltételeit. 

Átolvasom, amit elmeséltetek nekem, és visszagondolok mindenre a beszélgetésünkből. Beleélem magam, jönnek a gondolatok és végül papírra vetem a szerelmi történeteteket és addig alakítom, amíg tökéletes nem lesz. 

Esküvő előtti héten megbeszélünk egy utolsó találkozót, és részletesen átbeszéljük újra a szertartás minden pillanatát. 

Majd megtanulom a történeteteket. Számomra fontos, hogy ne csak papíron, hanem a fejemben is benne legyen minden. Az esküvő előtti nap mindent előkészítek, hogy ne maradjon ki semmi.  A szöveget beleteszem a mappába, szalag, emléklap, minden a helyén.

Szertartás előtt 1 órával érkezem, hogy legyen időm mindent elrendezni, az asztalon helyére kerül minden. Beszélek a ceremóniamesterrel, a DJ-vel, beállítjuk a mikrofont, a zeneszámokat a szertartáshoz, minden tökéletes. Eljött a pillanat, és megérkeztek. Mindketten izgatottak és gyönyörűek vagytok. Váltunk pár szót, elkérem a gyűrűket, beszélek a tanúkkal és kezdődhet a szertartás. 

Folyamatosan fejlesztem magamat, így a Tőletek jövő visszajelzés nagyon hasznos számomra.

Árajánlat

A szolgáltatás ára 50.000 Ft, amely magában foglal 2 személyes, vagy online találkozót és valamennyi költséget. Amennyiben a szertartás Budapest 100 km-eres körzetén kívül kerül megrendezésre, abban az esetben útiköltséget is felszámolok előre egyeztetett mértékben. Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a Nagy Napotok részleteit.