Miért legyen rendezvényszervező a 60. szülinapi bulin?

Jó kérdés. De fontos kérdés is. Mert míg kicsik a gyerekeink, megpróbálunk minél egyedibb partikat csinálni. Viszont, ha idősebb valaki, akkor már nem is kell egyedivé tenni? Szerintem mindenki megérdemli, hogy legalább a kerek évfordulókon igazán különlegeset, szépet kapjon.  És biztos vagyok benne, hogy a családtagok is meg tudják úgy szervezni, hogy jó legyen. De abban is biztos vagyok, hogy akkor a családtagok nem lesznek ott igazán az ünnepelt mellett. Mert figyelik majd, hogy miért késik a pezsgő, hol van a torta, ki csinálja a dekorációt… Viszont egy rendezvényszervező mindezeket elintézi. És a kreativitásunkkal egyedivé és emlékezetessé tudjuk varázsolni ezeket a különleges alkalmakat.

Néhány tipp, amivel különlegessé és maradandó élménnyé tehetünk egy szülinapot:

  • A torta mellé készítsünk ajándékokból összeállított „tortát” – például 60. szülinapon 60 kis ajándékot tehetünk bele, akárcsak a baba köszöntőkön a pelenka torta.
  • A helyszín is legyen egyedi és különleges – ha a születésnapos odavan például a fociért, kibérelhetünk akár egy focipályát, de ha szabadidejében szívesen látogat kastélyokat és várakat, akár ott is ünnepelhetünk.
  • A dekoráció teljesen az ünnepelt személyiségét tükrözze – ha asztalos az ünnepelt, lehet szép, fából faragott a dekoráció.
  • Legyenek érthetőek a köszöntők – van, aki könnyen elérzékenyül, vagy nem szeret megszólalni sok ember előtt, így érdemes előre felvenni a mondanivalóját, hogy mindenki értse.
  • Meghívottak az ünnepelt kedve szerint – ha az ünnepelt nem szeretne nagy felhajtást, nem kell meghívni az egész rokonságot. Tartsuk tiszteletbe a kérését.

Bízom benne, hogy sikerült néhány olyan ötletet adnom, amivel különlegesebbé tudjátok tenni szeretteitek születésnapját. 

Ha viszont szeretnél ott lenni igazán az ünnepelt mellett és segítségre van szükséged, hívj rendezvényszervezőt. 🙂

Ha szeretnél legújabb tartalmainkról értesülni iratkozz fel hírlevelünkre!